Societatea FEDO SRL este UNIC importator si distribuitor al DESIGN PARQUET - Franta pentru podele din lemn exotic personalizat, dar si din stejar european intr-o gama foarte mare de dimensiuni si finisari!
Cream tendintele Ón podele finisate , slefuite , lustruite , periate si colorate Ón peste 50 de specii naturale.
Producem toata gama de parchet pentru interior, pentru baie si pentru exterior.

 
SC FEDO S.R.L. importa parchet exotic din lemn masiv, provenienta lemnului fiind Asia de Sud-Est, America de Sud si Africa, pardoseala de exterior (deck), parchet stratificat si mobilier de gradina din lemn exotic.
Parchetul exotic, precum cel din merbau, ipe, teak, wenge, sapelli, doussie, jatoba, irokosi tauari este durabil, rezistent la umiditate si la diverse tipuri de insecte si viermi, elegant, poate suporta traficul intens si poate fi instalate in holuri de acces, bucatarii, dormitoare, sufragerii si chiar Sali de joc, in conformitate cu fisa tehnica e fiecarei esente.

Echipa Design Parchet va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare alegerii parchetului pe care il doriti si va poate acorda consultanta cu privire la :
• alegerea esentei lemnoase si a nuantei parchetului Gama variata de esente lemnoase pe care v-o punem la dispozitie acopera o paleta larga de necesitati – esente lemnoase ce pot fi incadrate atat stilului clasic cat si celui contemporan, esente lemnoase adaptate zonelor cu trafic intens
• designul parchetului Dimensiunile cuprinse in oferta noastra de parchet exotic lasa libertatea realizarii diferitelor modele de aranjare a lamelelor pentru a personaliza fiecare interior.
• dimensiunile lamelelor de parchet sunt recomandate in functie de amplasamentul lor, de suprafata interiorului unde urmeaza sa fie montat.
• materiale de finisare

Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii privind montajul parchetului, suportul pe care va fi montat, materialele de finisare potrivite parchetului Dvs. – lacuri, polish, solutii de curatare si intretinere.
 
 
 

Stejar

Exotic

Deco

Triplustratificat

Parchet baie NAVYLAM+

Pardoseli

Parchet special

Accesorii